IK Savaria Műszaki Intézet

IK Savaria Műszaki Intézet

Savaria Műszaki Intézet 2017-ben az Informatikai Karhoz (IK) integrálódott a Savaria Egyetemi Központ Eötvös Loránd Tudományegyetemhez (ELTE) való csatlakozása során.

Intézetünk egyik fő feladata a műszaki oktatások támogatása Szombathelyen:

  • A gépészmérnöki és duális gépészmérnöki szak keretében az Intézet mind az alaptudományokhoz, mind pedig a differenciált szakmai ismeretekhez kapcsolódó tantárgyak oktatását végzi. Honlap: http://www.szombathelyigepesz.hu/
  • A műszaki menedzsereknek a műszaki tantárgyak mellett oktatjuk még azokat a gazdasági-menedzsment és logisztikai alapismereteket is, amelyek szoros kapcsolatban vannak a termelő-szolgáltató szervezetek racionális működtetésével.
  • A technika tanár szakon átadjuk azokat is ismereteket, amik a technikai alapismeretekre és műveltségre, a pedagógiai kutatási, tervezési és fejlesztési feladatokra, továbbá a tanulmányok doktori képzésben történő folytatására szükségesek.

„A vár ereje nem a falakban, hanem a védők lelkében van”! – Intézetünk „erejét” és minőségét is az itt dolgozó emberek adják. Az Intézetünk oktatói Magyarországon, Erdélyben, Kárpátalján és Németországban szereztek mérnöki oklevelet, majd többségük különböző nyugat-európai, amerikai, kanadai egyetemen védte meg doktori disszertációját, illetve folytatta kutatásait.

Munkatársak, elérhetőségek

dr. Andó Mátyás, Mb. intézetigazgató

Telefon: +36 94 504 405

Információ:

Szirmay Judit

ügyintéző

Telefon: +36 94 504 363
E-mail: szj@inf.elte.hu

 

Tajnay Anita

duális ügyintéző

Telefon: +36 94 504 363
E-mail: ta@inf.elte.hu

 

Saját honlap címe.