Pótfelvételi 2023/24

Pótfelvételi a 2023/24-es tanévre

Pótfelvételi 2023

 

Pótfelvételi ideje: 2023. július 28-tól augusztus 6-ig a felvi.hu oldalon keresztül. 

A pótfelvételi jelentkezés során a Szombathelyen induló képzéseket az ELTE-BDPK és az ELTE-karok alatt kell keresni, jellemzően úgy, hogy a szak nevében zárójelben a „Szombathely” szó szerepel. Pl.: ELTE-BDPK anglisztika és ELTE-TÁTK gazdálkodási és menedzsment (Szombathely)

 

A nyári felvételi eljárásban való részvétel szabályai:

  1. A nyári felvételi során csak azon személy jelentkezése fogadható el, aki 2023-ban nem jelentkezett, vagy egyetlen felsőoktatási intézménybe sem nyert felvételt.
  2. A felvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy képzésre lehet jelentkezni.
  3. Az elmúlt évhez hasonlóan az idei pótfelvételin állami ösztöndíjas helyekre is lehet jelentkezni. A részletes szakkínálatot lentebb lehet megtekinteni.
  4. Jelentkezési határidő: az E-felvételi űrlapok kitöltésére 2023. augusztus 6-án éjfélig van lehetőség.
    A jelentkezési űrlapok kitöltésével egy időben, 2023. augusztus 6-án éjfélig hitelesíteni is kell a jelentkezést, amit kizárólag Ügyfélkapun keresztül lehet megtenni.
    Figyelem! A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni 2023. augusztus 6-ig!
  5. Jelentkezés módja: csak e-felvételi keretében a http://www.felvi.hu  oldalon.
  6. A felvételi elbeszélgetéseket, valamint az alkalmassági és a gyakorlati vizsgákat augusztus 21-23-a között tartjuk, melyről a rövid határidő miatt e-mailben kapnak értesítést a jelentkezők. A vizsgák időpontjáról és helyszínéről szóló információkat hamarosan ezen az oldalon tesszük közzé.
A pótfelvételi eljárásban meghirdetett szakok listája ide kattintva letölthető.

Részletes tudnivalók a pótfelvételiről a felvi.hu oldalán.

E-mail: felveteli@sek.elte.hu

2021.07.22.