Végig kitartott a jó hangulat a Gólyahéten

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2022.09.05.
Végig kitartott a jó hangulat a Gólyahéten

Véget ért az idei Gólyahét, amelyen az utolsó napra sem fogyott el a lendület. Kiderült, melyik csapat teljesítménye ért kupát.  

Augusztus 31. és szeptember 3. között hét csapatban mintegy kétszázötven elsőéves elszántan gyűjtötte a pontokat. 

Az idei feladatokat a Disney-univerzum ihlette így a csapatnevek is ennek megfelelően születtek meg: Kína hősei, Százholdasi pattogók, Sivatagi varázslók, Tengermélyi srákok, Szavanna ördögei, Az arany tenger birtokosai, Állati nyomozók. 

Az első napról korábban már közöltünk képgalériát, amely IDE KATTINTVA érhető el.

A második napon óriástársassal és a tradicionális Savaria túrával folytatódott a rendezvénysorozat.  

Az elsőévesek gólyapásztoraik vezetésével az egyetem udvarán, majd a belváros több pontján versengtek egymással és gyűjtötték az értékes pontokat. 

   

Pénteken a nap első fele adminisztrációs teendőkkel és az egyetemi évekkel kapcsolatos tájékoztatókkal telt. Megtörtént a beiratkozás is, ezzel hivatalosan is létrejött az elsőévesek hallgatói jogviszonya. Persze erre a napra is jutott szórakozás: például közös főzés várta a gólyákat, és természetesen az esti buli sem maradt el.   

A szombati végjátékra minden csapat elkészítette a zászlaját, amelyet az egyetem udvarán be is mutatott, majd következtek a mindent eldöntő feladatok.  

A legtöbb pontot a Százholdas Pattogók névre hallgató „narancs” csapat gyűjtötte össze, ezzel kiérdemelve a kupát, de a Gólyahétnek hála a többiek is élményekkel és új ismerősökkel, barátokkal gazdagodva kezdhetik majd el egyetemi éveiket. 

Végig kitartott a jó hangulat a Gólyahéten

Végig kitartott a jó hangulat a Gólyahéten

0

/

0

0

/

0