LEVEL UP

LEVEL UP!

(ARCHÍV)

LEVEL UP2 – Legyél velünk az első! Az ELTE szombathelyi jelenléte óriási lehetőséget jelent számodra.

(2022.06.15.)

Immár a második levelünkben köszöntünk téged, mint leendő ELTE-s egyetemistánkat.

Lassan zárulnak az érettségi vizsgák... Huhh, de jó ezen is túl lenni... 
Itt az ideje fejest ugrani a nyárba!

A "fejesugrás" előtt engedd meg, hogy gondtalanná tegyük a nyaradat. 
Hogy mi kell hozzá?
Néhány tennivaló még akad a februárban beadott jelentkezéseddel, hogy végleges legyen. Ebben kívánunk neked segíteni!
 

SORRENDMÓDOSÍTÁS – ON!
LEVEL UP ELTE SZOMBATHELY

1) A 2022 szeptemberében induló képzésekre jelentkezve július 7-ig módosíthatjátok a korábban megjelölt szakok sorrendjét. 

2) Az E-felvételiben sorrendet módosítani ugyanis csak egyetlen alkalommal lehet az eljárás során. Vagyis aki megtette, később már nem módosíthat újra, hiába gondolja meg magát közben. 

3) Fontos leszögezni, hogy csak a jelentkezéskor megadott szakokat lehet mozgatni. Nem lehet új képzést megjelölni.

4) Most, hogy kezedben az érettségi és a középiskolai bizonyítványod, véglegesednek a felvételi pontjaid. A felvételi pontjaid tudatában lehetőséged van a jelentkezési sorrenden is módosítani.
 

Savaria Kiválósági Ösztöndíj – csak az ELTE szombathelyi elsőéves hallgatóinak: Ha az ELTE szombathelyi képzését választod, az első évben extra ösztöndíj vár rád, a Savaria Kiválósági Ösztöndíj: amennyiben 400 pont feletti eredménnyel kerültél be, havi 40 000 Ft, ha 450 pont felettivel, havi 80 000 Ft plusz juttatást kapsz az első évben!

 

Szerezz ELTE-s diplomát Szombathelyen, hogy versenyelőnnyel indulj a munkaerőpiacon.

Tedd az ELTE-t az első helyre, hogy nálunk biztos helyed legyen!

LEVEL UP ELTE Szombathely!

TEENDŐK:

 • Az E-felvételi oldalára minél előbb fel kell töltened a középiskolai bizonyítványodat csatolt fájlként. Erről értesítést is kaptál az Oktatási Hivataltól. Azok is kaptak levelet, akik idén érettségizőként a korábbi évfolyamo(ka)t már feltöltötték, viszont az utolsó év végi bizonyítványuk még hiányzik, mert még nem kapták meg azt. Rájuk a 2022. július 7-i határidő vonatkozik – legkésőbb eddig kell pótolni a hiányzó dokumentumokat, adatokat –, viszont javasolt a kézhezvétel után minél hamarabb feltölteni a bizonyítványt, a feldolgozást segítendő.

 • Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a kérelem rögzítését, vegyétek figyelembe a feldolgozási időt is! Erre különösen azoknak kell figyelniük, akik sorrendet is szeretnének módosítani, és finanszírozási párt is felvennének. Ezeket ugyanis csak egymás után tudják megtenni. Az elküldött kérelem nem vonható vissza. Ezért a kérelem elküldésekor ajánlott körültekintően eljárni, és mentés előtt ellenőrizni, hogy valóban úgy állítottad-e be az új sorrendet, ahogy szeretted volna.

 

MIT KELL FELTÖLTENI?

 • A tanulmányi pontok számításához szükséges oldalakat: ezek jellemzően az utolsó két évfolyam eredményeit tartalmazó lapok.

 • Ugyanakkor, ha valaki olyan idegen nyelvből vagy természettudományos tárgyból szeretné a pontjait számíttatni, amit nem az utolsó két évben tanult, akkor azokat a korábbi éveket is töltse fel, amelyeken ezek az eredmények szerepelnek.

 • Nyelvvizsgák: Javasoljuk, hogy a már kezedben lévő államilag elismert nyelvvizsgáidat is jelentsd be az E-felvételi oldaladon. (Az E-felvételi Közhiteles nyilvántartásokból származó információk menüpontjában.) Ha 2003. január 1-je után szerezted meg a nyelvvizsgádat, akkor elegendő a bizonyítványon lévő anyakönyvi számot és sorszámot megadnod. Ezt is most tedd meg. Magát a bizonyítványt nem kell feltöltened. Ha bejelentetted a nyelvvizsgádat az E-felvételi oldalon, néhány nap múlva nézz rá, hogy megkaptad-e a hitelesített státuszt. Csak akkor számítják be a nyelvvizsgapontjaidat, ha ez megtörtént.

 

ELLENŐRIZD PONTJAIDAT!

Kiszámolhatod a végleges pontjaidat a felvi.hu pontszámító kalkulátorával!

Néhány nap múlva megjelennek a felvi.hu oldalon a saját E-felvételi rendszerben is a pontjaid. Az Oktatási Hivatal által számolt hivatalos pontjaid is megjelennek a saját E-felvételidben, ahol a megjelölt szakjaid is vannak: Jelentkezések és pontszámok menüben. Ellenőrizd, hogy a te általad számolt pontok és a hivatalosan számolt pontok megegyeznek e!

NA MOST JÖHET A FEJES A NYÁRBA!
 

Játék!

Legyél ELTE-s egyetemista 2022. szeptemberétől Szombathelyen, lájkold az ELTE Savaria Egyetemi Központ Facebook-oldalunkat és már részt is veszel a játékunkban.

A játékban résztvevő elsőéves egyetemisták között okoskarpereceket, tableteket, egy laptopot és több ELTE-s ajándékcsomagot is kisorsolunk. A sorsolás a Gólyahéten, a 2022/23-as tanév indulásakor lesz.

Játékszabályzat
Adatvédelmi szabályzat

 


 

LEVEL UP – Legyél velünk az első! Az ELTE szombathelyi jelenléte óriási lehetőséget jelent számodra.

(2022.05.31.)


Kedves Leendő ELTE-s egyetemista!
Gratulálunk döntésedhez, amivel az ELTE szombathelyi képzéseit is felvetted a választott egyetemi szakjaid közé. Nagy örömmel köszöntünk, remélve, hogy egyetemista éveidet az ELTE-n Szombathelyen kezded meg.
 

Miért?

 

Szeretnél egy olyan egyetemre járni, ahol már-már személyre szabott oktatásban részesülsz, és olyan kiváló tanároktól lesheted el a szakma fortélyait, akik kihozzák belőled a maximumot, és akikre még évtizedek múlva is jó szívvel gondolsz vissza? Tedd első helyre az ELTE szombathelyi képzését.

Már tanulmányaid kezdetén elismerjük a teljesítményedet. A Savaria Kiválósági Ösztöndíjat neked találtuk ki: ha 400 pont feletti eredménnyel kerülsz be hozzánk, egy tanéven át havi 40 ezer, ha 450 pont felettivel, 80 ezer forintban részesülsz.

 

Ezen kívül az alábbi ösztöndíjak, támogatások érhetők el számodra:

 • Tanulmányi ösztöndíj: havi 12 500–akár 65 000 Ft
 • Alaptámogatás: egyszeri 83 300 Ft (elsőéveseknek) vagy 124 950 Ft
 • Rendkívüli szociális támogatás: egyszeri 10 000–120 000 Ft
 • Rendszeres szociális támogatás: havi 8330 Ft-tól
 • Sport-, kulturális, tudományos és közéleti ösztöndíjak: havi 5000–60 000 Ft (havonta pályázhatók)
 • Tudományos demonstrátori ösztöndíj: legfeljebb 50 000 Ft félévente
 • Duális gépész vállalati ösztöndíj: havi 130 000 Ft
   
Egyéb:
 • Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj: havi 40 000 Ft
 • Klebelsberg képzési ösztöndíj: havi 25 000–75 000 Ft (tanító-, illetve osztatlan tanárképzésben résztvevőknek)
 • Szombathely visszavár ösztöndíj: havi 50 000 Ft
 

Ismerkedj meg egyetemistáinkkal!

 

Ha megfelelsz a bekerüléshez szükséges feltételeknek, nálunk biztosan lesz kollégiumi helyed, két–három percre az egyetemtől, havi 12 320–19 500 forint közötti összegért.

A Savaria Egyetemi Központban minden adott, hogy egyetemi éveidet életed egyik legboldogabb időszakaként tartsd majd számon.

Nálunk nem csupán kiváló oktatóktól tanulhatsz, hogy értékes ELTE-s diplomával a kezedben lépj a munkaerőpiacra, hanem számos területen bontakoztathatod ki a tehetségedet, valamint találhatod meg az érdeklődésednek megfelelő elfoglaltságot.

Egyik erősségünk az önszerveződő hallgatói közösségek: a hiphop tánccsoporttól a diákműhelyekig terjed a skála. De ha épp nincs kedvedre való, hozz létre egyet te, mi ebben támogatni fogunk. 
 

Szerezz ELTE-s diplomát Szombathelyen, hogy versenyelőnnyel indulj a munkaerőpiacon.

Tedd az ELTE-t az első helyre, hogy nálunk biztos helyed legyen!

LEVEL UP ELTE Szombathely!
 
(Katt a macikra!)

Játék!

Legyél ELTE-s egyetemista 2022. szeptemberétől Szombathelyen, lájkold az ELTE Savaria Egyetemi Központ Facebook-oldalunkat és már részt is veszel a játékunkban.

A játékban résztvevő elsőéves egyetemisták között okoskarpereceket, tableteket, egy laptopot és több ELTE-s ajándékcsomagot is kisorsolunk. A sorsolás a Gólyahéten, a 2022/23-as tanév indulásakor lesz.

Játékszabályzat
Adatvédelmi szabályzat
 

2022.05.10.