GÓLYÁKNAK

Kedves Elsőéves Hallgatónk! Kedves GÓLYA!

Először is szívből gratulálunk a sikeres felvételidhez! Köszönjük, hogy egyetemi tanulmányaidhoz az ELTE szombathelyi képzését választottad! A sikeres felvételi után egyetemistaként több adminisztrációs feladat is vár rád. Ebben segít ez az oldal.

Ezen az oldalon minden hasznos információt megtalálsz a zökkenőmentes tanévkezdéshez (2020/21-es tanév)! Az oldalt folyamatosan frissítjük, ezért kérünk, hogy többször is látogass ide! :)


A Gólya Orientációs Hét (08.31 - 09.03.) programja itt elérhető!


FIGYELEM!

A 2020/21-es tanév tanévkezdési információi a BDPK Tanulmányi Hivatal oldalán hamarosan elérhető lesz! Figyeljétek a Tanulmányi Hivatal oldalát a beiratkozás, tanévkezdési hírek miatt is!

Frissítés (08.04.)

A 2020/21-es tanév első félévének rendje ide kattintva elérhető.


Kedves Gólya! Leendő Polgártársam!


Engedd meg, hogy így szólítsalak, hiszen hamarosan te is SEK-es leszel, megkezded életed legszebb éveit Szombathelyen! A teendők sokasága azonban még rád vár.
Ne ijedj meg! Nagyon soknak tűnik egyszerre, szinte úgy érzed majd, teljesen elveszel az információ áradatban, de nagyon hamar belerázódsz! 
Hogy könnyítsük a nyomást és az ismeretlenséget, létrehoztunk egy facebook csoportot, itt könnyen megtaláljátok egymást, kérdéseket tehettek fel, eszmét cserélhettek. Javaslom, lépj be bátran: LINK

Szeptember első hetére készülünk nektek valami izgalmassal,  addig legyen szabad a naptárad! Minden információt a fenti csoportban fogunk közzétenni, úgyhogy még egyel több ok, hogy jelentkezz. Ez a rendezvény csak rólad fog szólni és az újdonsült barátaidról. A felsőbb évesek bevezetnek az egyetem rejtelmeibe, megismerkedsz a várossal, a kollégiumokkal, a különböző lehetőségekkel hivatalos és nem hivatalos formában is. A nagy kaland első állomása lesz ez.
 
 
Már nagyon várom a találkozást! 
Lépj be a csoportba és kérdezz bátran! Ne feledd, hülye kérdés nincs, csak hülye válasz. ~ anno mi is jártunk a cipődben, tudjuk mit érzel.
 
Barátsággal,
Hajas Ádám
HÖK Koordinátor
 


KOLLÉGIUMI FELVÉTELI

Kollégiumi felvételi az ELTE Savaria Egyetemi Központ szombathelyi kollégiumaiba a 2020/21-es tanévre!

Részletek ITT!


Az ELTE Informatikai Kar (ELTE IK) hírei Gólyáknak

Kedves Gólya! Szeretettel köszönt Téged a DTK (Diáktámogató Központ) a Szombathelyi Campuson!

A központi Informatikai Karos gólyahírlevélben már elkezdtük nektek a DTK bemutatatását, szeretnénk ezt most a helyi Savaria Campus-os linkekkel kiegészkiegészíteni.
A Diáktámgató Központ szombathelyi irodáját a B-épület 201-es szobájában találjátok.
A közonti DTK oldal mellett, ahol külön menüpontban megtaláljátok a Szombathelyi Campus-t is, a PROGRAMTERVEZŐ INFORMATIKUS hallgatók a itt találják a Diáktámogató Központot a menüben.
A GÉPÉSZMÉRNÖK hallgatók pedig a ezen az oldalon, a Tehetséggondozás főmenü alatt, szintén az almenükben az egyes szolgáltatásokkal.
Facebookon is megtaláltok minket!
Emailben pedig a savariatanacsado@inf.elte.hu e-mail címen.

Sikers tanévkezdést kívánunk, és hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:
Diáktámogató Központ Szombathely Campus

 

Az ELTE Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzat szombathelyi bemutatkozását itt találjátok.


Kedves első éves SPORT szakos hallgatók!

GRATULÁLUNK a Szombathelyre frissen felvett sport- és rekreációszervezés, edző és testnevelő tanár szakos Hallgatóinknak!
A tanévkezdéssel és az évkezdő Turisztikai és rekreációs táborral kapcsolatos legfontosabb információkat megtalálják a PPK kari honlapján. További aktuális információkért kövessék a Sporttudományi Intézet Facebook oldalát is.

Üdvözlettel
Dr. habil. Ekler Judit
intézetigazgató

 


PÉNZÜGYEK, BANKKÁRTYA 2020

A beiratkozás egyik feltétele, hogy rendelkezz bankszámlával.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatóinak kedvezményes számlavezetési lehetőséget és bankkártyát kínál az OTP Bank.

Részletekért kattints ide!    (English version here.)


 

 

 

 

 

Gratulálunk a sikeres felvételidhez!

A következő években a legfontosabb az lesz, hogy verseny- és piacképes tudást szerezz jövőbeli szakmádban. A különböző kedvezményes, illetve kamatmentes diákhitel megoldások pénzügyi biztonságot nyújtanak számodra és lehetővé teszik, hogy minden erőddel a tanulásra koncentrálhass.
Válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget és váltsd valóra terveidet a Diákhitellel!

A részletekért kattints ide.
 

2018.07.16.