Fenntartható élelmiszerfogyasztás - tematikus délután

Fenntartható élelmiszerfogyasztás

tematikus délután

Az ELTE Társadalomtudományi Kar Zöld gazdaság és gazdaságetika kutatócsoportja tematikus délutánt szervez a Föld hete programsorozat keretében. A program célja a fenntartható élelmiszerfogyasztással kapcsolatos jó gyakorlatok, kezdeményezések és innovatív megoldások bemutatása.

PROGRAM

14:00 - 14:30 Polákovics Marietta (igazgató, Szombathelyi Városi Vásárcsarnok):
Szombathely Városi Vásárcsarnok szerepe a fenntarthatóságban – Lokális válaszok globális kihívásokra
14:30 – 15:00 Horváth Gergely (regionális szortiment manager, SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.):
A SPAR Régiók kincsei programja 
15:00 – 15:30 Dr. Szőke Viktória (adjunktus, ELTE TáTK; oktatási nagykövet, Nébih):
A Nébih Maradék nélkül programja
15:30 – 16:00 Dr. Tóth András József (adjunktus, Állatorvostudományi Egyetem) – Dr. Bittsánszky András (adjunktus, Állatorvostudományi Egyetem):
Alternatív fehérjék az élelmiszerláncban (online előadás)

IDŐPONT
2025.04.24.

HELYSZÍN
Eötvös Loránd Tudományegyetem
9700 Szombathely
Károlyi Gáspár tér 4.
SFK Konferencia terem

SZERVEZŐ
Dr. Szőke Viktória
szoke.viktoria@sek.elte.hu
Eötvös Loránd Tudományegyetem
Társadalomtudományi Kar
Zöld gazdaság és gazdaságetika kutatócsoport

Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva letölthető.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!