Fenntartható élelmiszerfogyasztás - tematikus délután
Fenntartható élelmiszerfogyasztás
tematikus délután
Az ELTE Társadalomtudományi Kar Zöld gazdaság és gazdaságetika kutatócsoportja tematikus délutánt szervez a Föld hete programsorozat keretében. A program célja a fenntartható élelmiszerfogyasztással kapcsolatos jó gyakorlatok, kezdeményezések és innovatív megoldások bemutatása.
PROGRAM
14:00 - 14:30 | Polákovics Marietta (igazgató, Szombathelyi Városi Vásárcsarnok): Szombathely Városi Vásárcsarnok szerepe a fenntarthatóságban – Lokális válaszok globális kihívásokra |
14:30 – 15:00 | Horváth Gergely (regionális szortiment manager, SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.): A SPAR Régiók kincsei programja |
15:00 – 15:30 | Dr. Szőke Viktória (adjunktus, ELTE TáTK; oktatási nagykövet, Nébih): A Nébih Maradék nélkül programja |
15:30 – 16:00 | Dr. Tóth András József (adjunktus, Állatorvostudományi Egyetem) – Dr. Bittsánszky András (adjunktus, Állatorvostudományi Egyetem): Alternatív fehérjék az élelmiszerláncban (online előadás) |
IDŐPONT
2025.04.24.
HELYSZÍN
Eötvös Loránd Tudományegyetem
9700 Szombathely
Károlyi Gáspár tér 4.
SFK Konferencia terem
SZERVEZŐ
Dr. Szőke Viktória
szoke.viktoria@sek.elte.hu
Eötvös Loránd Tudományegyetem
Társadalomtudományi Kar
Zöld gazdaság és gazdaságetika kutatócsoport
Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva letölthető.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!