Történelem Szakestet rendeztünk

Klujber Kristóf | 2023.11.02.
Történelem Szakestet rendeztünk
Hallgatói kezdeményezésre 2023. október 18-án a SEK dísztermében Történelem Szakestet tartottunk.

A szórakoztató rendezvény fő szervezője Klujber Kristóf 5. éves történelem–testnevelés szakos hallgató volt, akinek munkáját egy szervezőcsapat (Szőcs Enikő, Éder István Gábor, Kánai Csenge Anna, Mészáros Alexandra Viktória, Bati Ágota, Varga Kata Mercédesz) segítette, amelyben minden évfolyamot egy szaktársa képviselt, – így minden évfolyam hallathatta a hangját. A szervezők körében a Történelem Tanszék oktatóit dr. Agócs Nándor tanár úr képviselte idén is.

Az eseményre az egység nevében ez alkalommal is készültek pólók „TöriSEK2023” felirattal. Az idén egy dizájn versenyt hirdettünk meg a hallgatók között és a legtöbb szavazatot kapott póló lett a befutó, amelyet Bódi Flóra tervezett.

A számos játékos feladat között szerepelt Kahoot teszt, filmfelismerés. Az idén még egy saját készítésű rövidfilmmel is készültek a szervezők a szakestre. Dr. Baranyai Gábor borkóstolóval egybekötött előadást tartott Vas vármegye borvidékeiről, híres borairól. Az est során a legnagyobb sikert a humoros ,,vizsgáztatás” aratta. A játék egy hétköznapi postás játék elvén alapult, de az apró módosításai a rendezvény legnagyobb sikerű műsorszámává tették. Az este folyamán a sok játékos feladat között, egy gyönyörű szóló éneklés is helyet kapott Élő Viviennek (1. évf.) köszönhetően. Az esemény végére egy esküvel is készültek a rendezők, amely elmondása után a befogadták a gólyákat a történelem szakos hallgatók körébe.

Az este sikeresen végződött, az résztvevő hallgatók arcán mosoly és vidámság volt látható. Reméljük hasonló sikerrel fog a Történelem Szakest a következő évben is zajlani. 

Klujber Kristóf 

Történelem Szakestet rendeztünk

Történelem Szakestet rendeztünk

0

/

0

0

/

0