Tedd a legjobbat az első helyre

SEK | 2023.06.13.
Tedd a legjobbat az első helyre
Az ELTE szombathelyi jelenléte óriási lehetőséget jelenthet a továbbtanulni vágyóknak. Élj vele te is! Július 12-ig módosíthatsz választott szakjaid sorrendjén az E-felvételiben. Az ELTE az ország legkiválóbb egyeteme, amely évről évre a legtöbb jelentkezőt vonzza. Tedd a legjobbat az első helyre!

Miért mennél máshova, ha helyben is ELTE-s diplomát szerezhetsz?

Az ELTE szombathelyi campusán támogató, inspiráló és sokszínű közösség vár.

Az ELTE Savaria Egyetemi Központban családias hangulatban, kiváló oktatók és hallgatótársak között fejlesztheted a tudásodat. Nálunk biztosan lesz kollégiumi helyed, ha megfelelsz a bekerüléshez szükséges feltételeknek, és kiemelt ösztöndíjakkal várunk.

Emellett az ELTE számos lehetőséget kínál nemzetközi tapasztalatok szerzésére is. Erasmus-ösztöndíjjal várhatóan több mint 1200 ELTE-s hallgató utazhat külföldi partneregyetemekre tanulás vagy szakmai gyakorlat céljából. Ez neked is lehetőséget ad arra, hogy nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is fejleszd a szakmai és személyes képességeidet.

A sorrendmódosítási határidő lejártáig módod van alaposan megfontolni a választásodat. Az ELTE által nyújtott lehetőségek és az intézmény jó hírneve alapján érdemes az egyetem szombathelyi képzését első helyre tenned, hogy a lehető legnagyobb esélyed legyen bekerülni a vágyott szakra. ELTE-s diplomával a kezedben versenyelőnnyel indulsz a munkaerőpiacon!

Bármilyen kérdésed van, tedd fel a felveteli@sek.elte.hu e-mail címen, és 24 órán belül megválaszoljuk leveledet.