Tanító szakosoknak tartottak fórumot

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2020.03.03.
Tanító szakosoknak tartottak fórumot

Az elmúlt évek intézményi átalakításai fokozottan érintették az egyetem szombathelyi tanító szakosait, ezért az ELTE Savaria Egyetemi Központ Hallgatói Önkormányzata február 26-ára fórumot szervezett, ahol a hallgatók feltehették kérdéseiket a legilletékesebbeknek.

 

A diskurzuson elsőként Németh István, az ELTE szombathelyi ügyekért felelős koordinációs rektorhelyettese, a Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ (BDPK) igazgatója köszöntötte a nagy számban megjelent érdeklődőket.

A fórumon rajta kívül válaszolt a felmerült kérdésekre Lénárd András egyetemi docens, szakfelelős, az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar (TÓK) Digitális Pedagógia Tanszék vezetője, Németh Péter, a Tanulmányi Hivatal vezetője, Horváthné Molnár Katalin, a BDPK igazgatóhelyettese és Bognárné Lovász Katalin, a tanító szak képzési koordinátora.

A TÓK Hallgatói Önkormányzatát Zentai Dorottya elnök képviselte, aki elmondta, meglátása szerint a szombathelyi tanító szakos hallgatók problémáit elsősorban az információhiány okozza. A rendezvényt ennek orvoslására szervezték meg.

Zentai Dorottya hangsúlyozta, a hallgatók kérdéseikkel bátran forduljanak az érdekképviseletüket ellátó Hallgatói Önkormányzathoz a jövőben is, akik segítségével a lehető leggyorsabban megoldást tudnak találni a gondjaikra.

 

Tanító szakosoknak tartottak fórumot

Tanító szakosoknak tartottak fórumot

0

/

0

0

/

0