Szerezz ELTE-s diplomát Szombathelyen, és valósítsd meg az álmaidat

SEK | 2021.01.28.
Szerezz ELTE-s diplomát Szombathelyen, és valósítsd meg az álmaidat

Tudod már, melyik munka tenne boldoggá? Szerezz ELTE-s diplomát Szombathelyen, és a segítségével valósítsd meg az álmaidat. Ehhez mi kiváló tanárokat, modern oktatási környezetet, kiemelt ösztöndíjakat és támogatásokat, kollégiumi helyet kínálunk neked egy olyan campuson, ahol életre szóló szakmai és emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki.

 

Építkezni csak biztos alapokra lehet.

 

Felvételizz hozzánk, jelöld meg első helyen az ELTE szombathelyi képzését, hogy olyan kiváló tanároktól leshesd el a szakma fortélyait, akik kihozzák belőled a maximumot, és akikre még évtizedek múlva is jó szívvel gondolsz vissza.

Az ELTE-brand jól csengő márkanév a munkaerőpiacon, az egyetem által kiadott diploma lépéselőnyt jelent majd számodra.

Szombathelyen teljes pedagógusképzési portfóliót kínálunk, a tanítóképzéstől az általános és a középiskolai tanárok képzéséig, de tanári mesterképzésekkel is várunk, valamint diplomát szerezhetsz gazdaságtudományi, sporttudományi, informatikai, műszaki képzési területeken, és pszichológia, közösségszervező és művészetközvetítő szakjainkon.

 

Hallgatóink teljesítményét már képzésük kezdetén elismerjük. Minden nappali tagozatos, állami ösztöndíjas elsőéves Savaria Kiválósági Ösztöndíjra jogosult: a legalább 400 ponttal bekerültek 40, a legalább 450 ponttal felvettek 80 ezer forintot kapnak havonta, ezen kívül egyetemi éveid ideje alatt kiemelt ösztöndíjakkal és támogatásokkal segítünk abban, hogy csak a tanulásra kelljen koncentrálnod.

Két–három percre az egyetemtől havi 12 320–17 880 forintért minden olyan kollégiumi elhelyezést igénylő hallgatónknak tudunk férőhelyet biztosítani, aki megfelel a bekerüléshez szükséges feltételeknek.

Nálunk kis létszámú, családias hangulatú oktatás, legendásan jó a tanár–diák kapcsolat, és még a szakmai lehetőségeket is könnyebb észrevenni és megragadni, mint a nagy, több száz fős évfolyamokkal rendelkező intézményekben.

Dönts jól,
és válaszd az ELTE szombathelyi képzését.

 

Szakkínálatunkat IDE kattintva találod. 

Kérdéseidet felteheted a felveteli@sek.elte.hu címen.