Önálló koncertet adott a SEK Music Group

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2023.01.10.
Önálló koncertet adott a SEK Music Group
Először adott önálló koncertet a Savaria Egyetemi Központ hallgatói zenészközössége decemberben. A szép számú érdeklődő hosszas tapssal jutalmazta a produkciót. 

Az ELTE szombathelyi campusának polgárai számára ismerősen csenghet a SEK Music Group neve, hiszen azt követően, hogy a csapat tavaly tavasszal a C–épületi aulában flashmobbal mutatkozott be, több rendezvényen fellépett. Sőt az egyetemen kívül is módjuk volt már zenélni. 

A zenészközösség története a 2021/2022-es tanévre nyúlik vissza, amikor Nemes Attila hallgató kezdeményezésére és vezetésével az őszi félévben indult el a Savaria Egyetemi Központban a Zeneszerzés, hangszerelés digitális környezetben című foglalkozás, majd a tavaszi félévben a Könnyűzenei kör. A heti két találkozó célja a tehetséggondozás, valamint az, hogy a zenei vénával megáldott egyetemisták egymásra találjanak és a közös munka akár zenei karrierjük elindítását is segítse.  

A decemberi koncerten a SEK Music Group tagjai ének- és hangszeres zenei tudásukat, valamint előadói képességüket is megcsillogtatták. A megszólaltatott dalokat saját egyéniségüket is tükröző feldolgozások tették különlegessé.  

Önálló koncertet adott a SEK Music Group

Önálló koncertet adott a SEK Music Group

0

/

0

0

/

0