Oklevéllel elismert szakmai tevékenység

Kleinhappel Miklós – Fotó: SRPSZKK | 2022.09.22.
Oklevéllel elismert szakmai tevékenység
Némethné Papp Lívia, az ELTE Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ (SRPSZKK) ügyvivő szakértője, gazdasági koordinátora Dicsérő Oklevelet vehetett át Borhy László rektortól. Idén immár hatodik alkalommal adták át a köznevelési intézményekben dolgozók szélesebb körű elismerésére lehetőséget adó egyetemi díjakat. 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem köznevelési intézményei hagyományteremtő szándékkal 2017-ben ünnepelték először közösen a pedagógusnapot Budapesten, az Aula Magnában, az azok igazgatóiból álló Köznevelési Bizottság szervezésében. Az ünnepségen adják át a bizottság által alapított kitüntetéseket. 

Az ELTE tíz köznevelési intézmény fenntartója, ezek között van a szombathelyi campuson található SRPSZKK is. 

Némethné Papp Lívia a Dicsérő Oklevélben a gazdasági és pénzügyi területen végzett magas színvonalú munkájáért és példaértékű emberi magatartásának elismeréséül részesült. 

Dicsérő Oklevelet azok a munkatársak kaphatják meg, akik legalább öt éve dolgoznak magas színvonalon az adott intézményben.  

Némethné Papp Lívia 1985-ben szerezte üzemgazdász diplomáját, 2008 óta dolgozik a szombathelyi felsőoktatásban, 2016-tól az ELTE Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ ügyvivő szakértője, gazdasági koordinátora. A SRPSZKK összes gazdasági, pénzügyi tevékenységét magas színvonalon, alaposan, lelkiismeretesen, az intézmény gazdaságos és törvényes működését figyelembe véve végzi, derül ki az intézmény által közzétett méltatásból. Több hazai és nemzetközi projektben lát el pénzügyi feladatokat, szintén precízen, a határidőket és az elvárásokat szem előtt tartva. A Nemzeti Tehetség Program keretében folytatott pályázatok pénzügyi feladatait is kiválóan végzi. Intézménye, munkája és saját folyamatos fejlődése iránti elkötelezettsége, továbbá szorgalma, teherbírása és kollégái irányába tanúsított segítőkészsége, kedvessége példaértékű az intézmény minden munkatársa számára.  

A díjazottak között vannak az ELTE Bolyai Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium pedagógusai és munkatársai is, közülük heten részesültek kitüntetésben, illetve elismerésben.  

A díjazottak listáját itt lehet megtekinteni.