Ö-KO-LÁB - ONLINE PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS

Ö-KO-LÁB - ONLINE PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS
05/21 - 05/22

2020. május 21. - 2020. május 22.

05/21 - 05/22

2020. május 21. - 2020. május 22.


Május 21–22-én ötórás, ingyenes, öt kreditpont értékű pedagógus-továbbképzést és képzésismertetést tart online formában a Kémiai Tanszék.

Képzésismertető és továbbképzés pedagógusoknak Ö-KO-LÁB címmel az ökológiai lábnyom oktatásáról, elsősorban tanítók, tanárok és oktatási szakemberek számára – online, az ELTE Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ Kémiai Tanszékének szervezésében, az ELTE Savaria Regionális Pedagógus Szolgáltató és Kutató Központ (SRPSZKK) közreműködésével.

Az ötórás ingyenes online képzés május 21-én 14 óra és május 22-én 17 óra közt teljesíthető, részben online videokonferencia és webinárium, részben önálló e-learning tananyag feldolgozásával.

A képzés pedagógusoknak ötkredites továbbképzés, melyről az SRPSZKK igazolást állít ki. A tanfolyamot otthonról, számítógép és internetkapcsolat segítségével lehet elvégezni.

A továbbképzésen megtanult tanítási segédanyagok online (távolléti) oktatásban kiválóan felhasználhatók.

A képzés során egy nemzetközi konzorciummal Erasmus+ program keretében kidolgozott tananyagot ismertet a tanszék, mely az ökológiai lábnyomról szól, 10–19 éves korosztály számára, és sokféle tantárggyal kapcsolatba hozható.

A továbbképzés elsősorban természettudományos tárgyakat oktató tanároknak hasznos, de mivel a fenntarthatóság a NAT-ban több műveltségi területen is megjelenik, minden szakon használható segédanyagokat és módszertant kapnak a képzésen résztvevők.

A képzés idegen nyelvet oktatóknak is ideális, hiszen angol és német nyelven is elérhető a tananyag.

További információk a footprintsek@gmail.com e-mail címen kérhetők.

A továbbképzés regisztrációköteles.
Regisztrálni május 20-án 18 óráig ITT lehet.