Nyüzsgő forgatag az ELTE SEK újabb nyílt napján

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2019.02.04.
Nyüzsgő forgatag az ELTE SEK újabb nyílt napján

Másodszor tartott nyílt napot január 24-én az idei normál felvételi eljárásban az ELTE Savaria Egyetemi Központ. 

Több száz érettségi előtt álló diák és szüleik népesítették be a rendezvény helyszíneit.

Amíg az egyetemi központ első, decemberi nyílt napja hagyományosan leginkább az intézmény egészének bemutatására fókuszál, addig a januári már sokkal inkább azoknak a továbbtanulni szándékozó fiataloknak szól, akik az általuk kiválasztott szakokkal kapcsolatos kérdéseikre szeretnének válaszokat kapni.

A nyílt nap elején köszöntőjében Horváthné dr. Molnár Katalin, az ELTE SEK Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ (BDPK) igazgatóhelyettese a szombathelyi képzések mellett szólva egyebek mellett kiemelte, hogy a SEK-en családias hangulatban, kis létszámú csoportokban folyik a képzés, ami garantálja, hogy mindenkire oda tudnak figyelni az oktatók.

Dr. Lenner Tibor BDPK-igazgatóhelyettes hangsúlyozta, az ELTE szombathelyi campusán piacképes tudást lehet szerezni, erre garancia az intézmény csaknem hat évtizedes múltja és az ELTE „márkanév”.

A nyílt napon a különböző standoknál oktatók és hallgatók válaszolták meg az érdeklődők kérdéseit. Ezen kívül a különféle helyszíneken bemutatkoztak a duális gépészmérnöki képzés partnercégei, felvételi ügyekben lehetett segítséget kérni, a diákok tájékozódhattak a kollégiumokról és az ösztöndíjakról, a vállalkozó kedvűek interaktív sportbemutatón vehettek részt, a Vas Népe jóvoltából pedig fesztiválbelépőket nyerhettek a szerencsések.

Nyüzsgő forgatag az ELTE SEK újabb nyílt napján

Nyüzsgő forgatag az ELTE SEK újabb nyílt napján

0

/

0

0

/

0