Nyugdíjba vonuló kollégáit búcsúztatta a földrajz tanszék

Prof. dr. Kordos Lászlót, prof. dr. Hably Lillát és dr. Puskás Jánost ünnepelték az egykori és jelenlegi munkatársak december 11-én.

Bensőséges rendezvény helyszíne volt a természettudományi képzéseknek otthont adó C–épület, ahol terített asztal mellett, családias légkörben búcsúztatták a Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ Savaria Földrajzi Tanszék három nyugdíjba vonuló oktatóját.

Az ünnepelteket Lenner Tibor tanszékvezető, az est házigazdája köszöntötte. „Olyan kollégák voltatok, akikre mindig lehetett számítani, akik mindig a békés megoldást keresték a konfliktushelyzetekben. Sokat segítettetek tanácsaitokkal, tapasztalataitokkal és a lényetekből sugárzó nyugalommal” – méltatta az ünnepelteket Lenner Tibor. A tanszékvezető hozzátette: szerinte az a legfontosabb, hogy aki nyugdíjba vonul, ne csak várja a pihenést, hanem legyen valamilyen terve, így lehetőségként lehet felhasználni a több szabadidőd.

A Savaria Egyetemi Központ nevében dr. Németh István, az ELTE szombathelyi ügyekért felelős koordinációs rektorhelyettese további együttműködésre biztatta a nyugdíjba vonuló oktatókat, hiszen szaktudásukra, tapasztalatukra szüksége van az intézménynek.

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2018.12.11.

Nyugdíjba vonuló kollégáit búcsúztatta a földrajz tanszék

Nyugdíjba vonuló kollégáit búcsúztatta a földrajz tanszék

0

/

0

0

/

0