Nálunk neked is lesz helyed a kollégiumban

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2022.01.26.
Nálunk neked is lesz helyed a kollégiumban

Az ELTE Szombathelyen neked is tud kollégiumi férőhelyet biztosítani a borsos albérletárak töredékéért, ha megfelelsz a pályázati feltételeknek. Felvételizz hozzánk, és élvezd azokat az előnyöket, amelyeket csak egy vidéki campus nyújthat.

A Pável Ágoston Kollégium két épületében, valamint a II. János Pál Katolikus Szakkollégiumban két–három percre az egyetemtől 12 320–17 880, illetve 19 500 forint a szállás havi költsége.

Góczán Pál két és félórányira lakik Szombathelytől. Sikerült bekerülnie a kollégiumba, ezért úgy tudja fenntartani magát, hogy az nem megy a tanulás rovására és a szüleire sem kell támaszkodnia.

Pali úgy véli, sokkal inkább az egyetemi közösség része tud lenni, mintha albérletben lakna. A hallgatók felelősséget éreznek egymásért, ezért ha segítségre van szüksége, a kollégiumban pillanatok alatt megtalálja azt, aki tudja a megoldást a problémájára.

Szerinte az ELTE szombathelyi diákotthonaiban az is jól érzi magát, aki időnként szeret elvonulni a többiektől, a személyes tér mindenki számára adott.

Ha pedig valaki kikapcsolódásra vágyik, elég csak megkérdeznie a facebookos kollégiumi csoportban, hogy van-e kedve valakinek mondjuk csocsózni, és perceken belül pöröghetnek a közösségi térben található asztalok bábui.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT ITT TALÁLSZ

Ha kérdésed van a felvételivel kapcsolatosan, keress minket bátran a felveteli@sek.elte.hu címen.
 

LEGYÉL TE IS ELTE-S SZOMBATHELYEN!