Munkája példaként szolgál

Kleinhappel Miklós – Fotó: ELTE PPK Sporttudományi Intézet | 2020.10.27.
Munkája példaként szolgál

Nádasiné Sipos Zsuzsanna nyugalmazott főiskolai docensnek Oktatói Szolgálati Emlékérmet adományozott Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter a Magyar Felsőoktatás Napja alkalmából.

Az erről szóló híradás a Magyar Közlöny melléklete, a Hivatalos Értesítő szeptember 14-i számában jelent meg.

Oktatói Szolgálati Emlékérem azoknak a nyugállományba vonult, főiskolai, egyetemi oktatóknak adományozható, akik legalább huszonöt éven keresztül kiemelkedő oktatási tevékenységet végeztek.

Nádasiné Sipos Zsuzsanna a kitüntetést – annak indoklása szerint – „közel négy évtizeden át a sporttudományi képzések területén végzett kiemelkedő oktatói tevékenysége, magas színvonalú szakfejlesztő és sportszakmai munkája elismeréseként” vehette át.

Egykori oktatója munkásságának összefoglalójában az ELTE Pedagógiai és Pszichológai Kar szombathelyi Sporttudományi Intézete (SI) kiemeli, hogy Nádasiné Sipos Zsuzsanna szakmai munkáját a testnevelőtanár-képzés minden fokozatán, valamint a sportszervező, illetve a rekreációszervező és egészségfejlesztő szakok keretében a játékok és a kézilabdázás oktatásában fejtette ki.

Az SI nyugalmazott főiskolai docense tanulmányi szervezőként és szakértőként is évtizedekig meghatározó személyisége volt az intézmény sporttudományi képzéseinek. Szakfejlesztő, edzőképző, valamint a diákolimpia játékos sportversenyeinek szervezője volt több évtizeden át.

„Lelkiismeretes és következetes munkája sok tanítványa számára példaként szolgál”

– hangsúlyozza a Sporttudományi Intézet.

Nádasiné Sipos Zsuzsanna az elmúlt hetekben a Pedagógiai és Pszichológiai Kar összmunkatársi értekezletén is rangos elismerésben részesült: példaértékű oktató, szakfejlesztő és sportszakmai tevékenységéért, 1981-től folyamatosan, magas színvonalon végzett szakmai munkájáért Pro Progressio Eruditionis Díjat vehetett át.

További részletek ITT olvashatók.