Mexikói ételkülönlegesség nyerte az első díjat a SEK Majálison

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2018.05.07.
Mexikói ételkülönlegesség nyerte az első díjat a SEK Majálison

Tíz csapat egy–egy étele készült el, hogy kora délután a háromtagú zsűri, dr. Németh István rektorhelyettes, Bárcziné Lenkai Nóra, a Savaria Campus Iroda vezetője és Erős Imréné ügyintéző eldöntse, melyik sikerült a legjobban.

A szombathelyi Hallgatói Önkormányzat idén nagy fába vágta a fejszéjét: a korábbi években megszokott Diáknapok helyett ezúttal kétnapos Majálist szervezett – nem csak hallgatóknak, hanem a Savaria Egyetemi Központ oktatóinak és dolgozóinak is. Méghozzá azzal a nem titkolt céllal, hogy a hallgatók és oktatóik közelebb kerüljenek egymáshoz.

A szerdai első nap programjainak sorát főzőverseny nyitotta az udvaron. Voltak, akik magyaros ételeket választottak, készült például lecsó és csirke nokedlivel, míg mások giroszt vagy éppen ananászos finomságot varázsoltak az alapanyagokból.

Az első díj egy mexikói ételkülönlegességé lett (a készítők értékes ajándékcsomagot vehettek át Bárcziné Lenkai Nórától), második helyen a nógrádi palócgulyás végzett, a harmadikon pedig egy uborkával kínált paprikás krumpli.

Mexikói ételkülönlegesség nyerte az első díjat a SEK Majálison

Mexikói ételkülönlegesség nyerte az első díjat a SEK Majálison

0

/

0

0

/

0