Legyél te is ELTE-s Szombathelyen

SEK | 2020.12.10.
Legyél te is ELTE-s Szombathelyen

2017-ben az ELTE megérkezett Szombathelyre.

Ezzel Szombathely egyetemi város minősítése új tartalommal és minőséggel telítődött meg.  Az ELTE szombathelyi jelenléte óriási lehetőség a továbbtanulni vágyóknak is.


Ha egy fiatal kötődik a családjához és nem akar egy távoli, idegen, ismeretlen városba menni tanulni, Szombathelyen megtalálja a számításait.


Teljes pedagógusképzési portfólióval várja a felvételizőket az ELTE Szombathelyen, ahol a 21. század követelményeinek megfelelő szakmódszertani és technológiai ismereteket sajátíthatnak el a képzés során, és tanító, általános iskolai, illetve középiskolai tanári diplomát is szerezhetnek.


Miért legyél tanár?

Elámultál már egy festmény születésén, vagy azon, ahogy egy szobrász kezei között műalkotás válik a kőből vagy a bronzból?
Pedagógusként te is így fogod alakítani a rád bízott diákokat.

Ha szereted a gyerekeket, a változatosságot és szeretsz alkotni, akkor válassz pedagógus szakjaink közül.

 

Piacképes szakokat kínálunk a gazdaságtudományi, a sporttudományi, az informatikai és a műszaki képzési területeken. A munkaerőpiacon jó esélyekkel indulnak a pszichológia, közösségszervező és művészetközvetítő szakjainkon végzettek is.

Persze, tudjuk, hogy a felsőoktatásban tanulni családi vállalkozás:
az állami ösztöndíjas képzések esetében is havi több tízezer forintos költséggel jár. Ám az ösztöndíjaknak, támogatásoknak köszönhetően nem lehet anyagi akadálya annak, hogy egyetemista legyél és ELTE-diplomát kapj Szombathelyen. Ráadásul minden hallgatónknak tudunk kollégiumi férőhelyet biztosítani, aki ezt igényli.

Téged is várunk hallgatóink közé.

Az ELTE az ország legrégebben működő, legnépszerűbb egyeteme. Minden évben ide jelentkeznek a legtöbben és itt kezdi meg tanulmányait a legtöbb elsőéves hallgató. Az ELTE a nemzetközi rangsorokban is az egyik legjobban teljesítő magyar egyetem.


Kövess minket Facebook-oldalunkon: facebook.com/eltesek 

Ha a felvételivel, a képzéseinkkel, az egyetemista élettel, a kollégiumokkal, az ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdéseid vannak, azokat felteheted a felveteli@sek.elte.hu  címre írt levélben is.