Köszönet a hűséges munkatársaknak

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2018.05.07.
Köszönet a hűséges munkatársaknak

Törzsgárda átadó ünnepséget tartott a Savaria Egyetemi Központ május 2-án. A rendezvényen a legalább húsz éve az intézményben dolgozók vehettek át elismerést.

Köszöntőjében dr. Németh István, az ELTE szombathelyi ügyekért felelős rektorhelyettese az ünnepséget a családi születésnapokhoz hasonlította. Ki húsz, ki negyven lett ma, a ledolgozott években pedig kifejeződik a hűség – hangsúlyozta dr. Németh István. Az ember nem adhat többet, mint saját magát; ezt meg kell köszönnünk – folytatta a rektorhelyettes, majd tolmácsolta dr. Borhy Lászó, az ELTE rektorának üdvözletét és köszönetét. Kiemelte: jó és összetartó a Savaria Egyetemi Központ közössége, van mire büszkének lennie és várakozással előre tekintenie – utalt a legutóbb közzétett felvételi jelentkezési eredményekre, amelyekből kiderül, hogy a SEK-re 11 százalékkal többen jelentkeztek első helyen, mint tavaly.

Az ünnepségen közreműködtek Mihajliv Renáta és Teleki Blanka hallgatók, a II. János Pál Katolikus Szakkollégium tagjai.

A Savaria Egyetemi Központ dolgozóinak oklevelet és ajándékot adott át dr. Németh István és dr. Cierna Lubica, az ELTE Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete Szombathelyi Alapszervezetének titkára.

40 éves törzsgárda elismerésben részesült: Mesterházy Beáta ügyintéző.

35 éves törzsgárda elismerésben részesült: dr. Mészáros Ferenc főiskolai tanár.

30 éves törzsgárda elismerésben részesült: Csenár Margit tanulmányi előadó, Csiszár Andrea ügyintéző, Farkas Erzsébet főiskolai docens, dr. Katona Attila egyetemi docens, dr. Puskás János főiskolai tanár, Skaperné dr. Embersics Erzsébet egyetemi docens.

25 éves törzsgárda elismerésben részesült: Csuk Csaba könyvtáros, dr. Pagano Angelo főiskolai docens.

20 éves törzsgárda elismerésben részesült: dr. Dani Magdolna adjunktus, dr. Kalocsai Péter főiskolai docens, dr. Koós Ildikó főiskolai docens, Koszogovits Mihály mestertanár, dr. Molnár Béla főiskolai docens, dr. Pólay Veronika főiskolai docens.

A Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium dolgozóinak oklevelet és ajándékot adott át Papp Tibor igazgató és dr. Cierna Lubica.

40 éves törzsgárda elismerésben részesült: Horváthné Szandi Ágnes könyvtáros tanár.

35 éves törzsgárda elismerésben részesült: Egervölgyi Elemérné pedagógus.

25 éves törzsgárda elismerésben részesült: Virágné Szalai Zsuzsanna pedagógus.

20 éves törzsgárda elismerésben részesült: Hegedüs Beáta pedagógus, Horváthné Tobischka Katalin pedagógus.

Köszönet a hűséges munkatársaknak

Köszönet a hűséges munkatársaknak

0

/

0

0

/

0