Kihívás teljesítve

SEK | 2020.11.02.
Kihívás teljesítve

Az ELTE szombathelyi és budapesti munkatársai sikerre vitték a Fussunk össze! kihívást.

Az október 26. és november 1. között zajló SportONline című dolgozói sporthét keretében Fussunk össze! – Szombathely és Budapest összekötése címmel kihívást hirdetett meg az ELTE Karrier Központ és Sportiroda, abból a célból, hogy október 28-án, csütörtökön gondolatban mozgás közben is találkozzanak az ELTE dolgozói Szombathely és Budapest között.

Az egyetem oktatóinak és dolgozóinak közösen kellett teljesíteniük a Budapest és Szombathely között lévő 222 km-es utat. Lehetett futni, biciklizni vagy sétálni, ezt rögzíteni kellett egy mozgást rögzítő alkalmazással, az eredményt pedig feltölteni egy erre szolgáló felületre.

A kihívást a szombathelyi és budapesti kollégák 339,6 százalékban teljesítették, vagyis háromszor is megtették a két város közötti távot és még 87,81 km-tert, tehát összesen 753,81 km jött össze.

Szombathelyről Lendvai Szabolcs, Rosta Zoltán, Kívés Istvàn, Markovits Péter, Koltai Miklós, Lenner Tibor, Lenkai Nóra és Laki Ádám vett részt a kihívás teljesítésében, akik kerékpározással és gyalogolással, 258,42 km megtételével járultak hozzá a sikerhez.

Az egyetem videója az ELTE sporthétről: