Karriermenedzsment szombathelyi hallgatóknak is

2017.08.01.
Karriermenedzsment szombathelyi hallgatóknak is

Nemcsak budapesti, hanem szombathelyi hallgatók is felvehetik az ELTE Szolgáltató Központ által szervezett Karriermenedzsment kurzusokat.

A Karriermenedzsment I. az álláskeresés lépéseivel foglalkozik. A tanegységek fő célkitűzése, hogy az egyetem hallgatóinak munkaerőpiacra történő belépését támogassa. A kurzusok teljes egészükben munkaerőpiacon hasznosítható ismereteket tartalmaznak, melyeket folyamatosan naprakészen tartunk, továbbá a piac részéről érkező tapasztalatokat is beépítjük a tematikába. A Karriermenedzsment I.  - Az álláskeresés lépései elnevezésű kétnapos kurzus során a hallgatók az álláskeresési folyamat fontos állomásaival (álláshirdetések felkutatása, értelmezése, önéletrajz és motivációs levél, ajánlólevél összeállítása, állásinterjú, tipikus kérdések és válaszok, rázós kérdések és stresszinterjú, kiválasztási módszerek, assessment center) ismerkednek meg. Az ismeretanyag elsajátítása mellett a hallgatók a képzés során választ kaphatnak az őket foglalkoztató kérdésekre. A tárgy elvégzésével a hallgatók szempontokat kapnak ahhoz, hogy saját végzettségükkel hogyan érvényesülhetnek eredményesebben a munkaerőpiacon. A kurzusért – amely bármely kar bármely szakos hallgatója számára nyitott - 2 kreditpont szerezhető.

A kurzusok időpontja (2 csoport számára): 2017. november 9-10. 10.00-17.00 és 2017. november 16-17. 10.00-17.00. Oktatók lesznek: Karsai Szilvia és Galamb-Kassa Gabriella. Kurzuskód: VKN-096G:43; A1 és A2 jelű csoportok. Helyszín: Szombathely, Savaria Egyetemi Központ, Tanácsterem. B-ép. Fszt. B008-as terem.