Július 8-ig van lehetőséged a jelentkezési sorrenden módosítani az E-felvételiben

SEK | 2021.06.29.
Július 8-ig van lehetőséged a jelentkezési sorrenden módosítani az E-felvételiben

Hat érv, hogy miért tedd az első helyre az ELTE szombathelyi képzését
 

  • Itt olyan kiváló tanároktól leshesd el a szakma fortélyait, akik kihozzák belőled a maximumot, és akikre még évtizedek múlva is jó szívvel gondolsz vissza.

 

  • Nálunk kis létszámú, családias hangulatú oktatás, legendásan jó a tanár–diák kapcsolat, és még a szakmai lehetőségeket is könnyebb észrevenni és megragadni, mint a nagy, több száz fős évfolyamokkal rendelkező intézményekben.

 

  • Hallgatóink teljesítményét már képzésük kezdetén elismerjük. Minden nappali tagozatos, állami ösztöndíjas elsőéves Savaria Kiválósági Ösztöndíjra jogosult: a legalább 400 ponttal bekerültek 40, a legalább 450 ponttal felvettek 80 ezer forintot kapnak havonta, ezen kívül egyetemi éveid ideje alatt kiemelt ösztöndíjakkal és támogatásokkal segítünk abban, hogy csak a tanulásra kelljen koncentrálnod. (Az ösztöndíjlehetőségekről ITT olvashatsz részletesen)

 

  • Két–három percre az egyetemtől havi 12 320–17 880 forintért minden olyan kollégiumi elhelyezést igénylő hallgatónknak tudunk férőhelyet biztosítani, aki megfelel a bekerüléshez szükséges feltételeknek.

 

  • Teljes pedagógusképzési portfólióval várunk: tanítókat, általános iskolai és középiskolai tanárokat is képzünk, valamint rövidciklusú tanárképzéseket is indítunk. Piacképes szakokat kínálunk a gazdaságtudományi, a sporttudományi, az informatikai és a műszaki képzési területeken. A munkaerőpiacon jó esélyekkel indulnak a pszichológia, közösségszervező és művészetközvetítő szakjainkon végzettek is.

 

  • Az ELTE-brand jól csengő márkanév a munkaerőpiacon, az egyetem által kiadott diploma lépéselőnyt jelent majd számodra.

Bővebb információk felvételizőknek