Halloweeni hangulatot teremtettek

Szöveg és fotó: Kleinhappel Miklós | 2020.10.27.
Halloweeni hangulatot teremtettek

Ahogy első fotónkon látható: a 2017 óta az ELTE szombathelyi campusán oktató Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász is megcsodálta a halloweeni dekorációt a Savaria Egyetemi Központban.

A hallgatói önkormányzat ugyanis meglepetéssel készült. Az őszi szünet miatt a valódi időpontjához képest korábban, október 21-én SEK halloweennel várta az egyetemistákat.

Az ELTE HÖK Savaria tagjai nagyrészt saját maguk által készített dekorációval feldíszített helyszíneken kínáltak szórakozási lehetőséget. Vidámság, meg az ügyességi feladatok révén egy kis próbatétel várta a hallgatókat, a legjobbaknak pedig jutalom is járt – természetesen édesség: cukorka vagy éppen nyalóka.

A legnépszerűbb helyszín egyértelműen a büfé volt, amelynek személyzete a jó hangulathoz nagyban hozzájárult azzal, hogy erre a napra, hacsak külsőségekben is – hiszen a munkájukat éppen olyan kedvességgel végezték, mint máskor –, boszorkánnyá változott.

A nap második felében a vállalkozó kedvűek kvízt tölthettek ki, tököt faraghattak. Szerepelt a hallgatókból álló hiphop tánccsoport, na meg akinek volt kedve, halloweeni jelmezt ölthetett. Elő is kerültek az alapozók, a különféle krémek és sminkkészletek.

Így ezen a napon az sem volt rendkívüli, ha valaki az egyetem folyosóján magával az ördöggel vagy egy halott menyasszonnyal találkozott.

Halloweeni hangulatot teremtettek

Halloweeni hangulatot teremtettek

0

/

0

0

/

0