Gólyapásztorok és segítők kerestetnek

Szöveg: Kleinhappel Miklós – Fotó: SEK-archív/Kleinhappel Miklós | 2023.07.18.
Gólyapásztorok és segítők kerestetnek
Bár talán messzinek tűnik a nyár vége, az ELTE hallgatói önkormányzatának szombathelyi tagjai már a Gólyahét megvalósításán dolgoznak. Várják azokat, akik akár pásztorként, akár segítőként részt vennének a rendezvénysorozat lebonyolításában.

A Gólyahét számos programot kínál az elsőéveseket, a tájékoztató előadásoktól, a különféle játékos megmérettetéseken át a bulikig, hogy hallgatótársaik és az egyetem megismerése közben a tanévkezdéshez szükséges információkat is megkapják.

Idén az ELTE Savaria Egyetemi Központ Gólyahetére augusztus 28. és szeptember 1. között kerül sor, és a célja ezúttal sem kevesebb, mint hogy az elsősök igazán emlékezetes napokat követően kezdhessék meg felsőoktatási tanulmányaikat az egyetem szombathelyi campusán.

A szervezők keresik azokat a már rutinos egyetemistákat, akik szeretnének a Gólyahét részesei lenni akár pásztorként, akár segítőként.

A pásztorok felsőbb éves, tapasztalt hallgatók, akik a rendezvény ideje alatt vezetik a gólyák alkotta csapatokat, megkönnyítve a beilleszkedésüket és eligazodásukat az egyetemi életben. A segítők pedig támogatják az események lebonyolítását, hozzájárulva ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen.

Mindkét esetben online űrlapot kell kitölteni, amely

  • a leendő gólyapászoroknak itt 
  • a segítőknek pedig itt érhető el.

Jelentkezési határidő: július 31.