Fenntartható élelmiszerfogyasztás

2025. április 24. 14:00 - 16:00
ELTE SEK KÖnyvtár Konferenciaterem
2025. április 24. 14:00 - 16:00
ELTE SEK KÖnyvtár Konferenciaterem
A program célja, hogy bemutassuk a fenntartható élelmiszerfogyasztás jó gyakorlatait, kezdeményezéseit és innovatív megoldásait.
14:00–14:30
Polákovics Marietta (igazgató, Szombathelyi Városi Vásárcsarnok):
A Szombathelyi Városi Vásárcsarnok szerepe a fenntarthatóságban – Lokális válaszok globális kihívásokra
14:30–15:00
Horváth Gergely (regionális szortiment manager, Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.):
A Spar Régiók kincsei programja
15:00–15:30
Szőke Viktória (adjunktus, ELTE TáTK; oktatási nagykövet, Nébih):
A Nébih Maradék nélkül programja
15:30–16:00
Tóth András József és Bittsánszky András (adjunktusok, Állatorvostudományi Egyetem):
Alternatív fehérjék az élelmiszerláncban (online előadás)