Fenntartható élelmiszerfogyasztás

Fenntartható élelmiszerfogyasztás
04/24

2025. április 24. 14:00 - 16:00

ELTE SEK KÖnyvtár Konferenciaterem

04/24

2025. április 24. 14:00 - 16:00

ELTE SEK KÖnyvtár Konferenciaterem


Az ELTE Társadalomtudományi Kar Zöld gazdaság és gazdaságetika kutatócsoportja szeretettel vár minden érdeklődőt a Föld hete programsorozat keretében megrendezett tematikus délutánra!

A program célja, hogy bemutassuk a fenntartható élelmiszerfogyasztás jó gyakorlatait, kezdeményezéseit és innovatív megoldásait.

14:00–14:30

Polákovics Marietta (igazgató, Szombathelyi Városi Vásárcsarnok):

A Szombathelyi Városi Vásárcsarnok szerepe a fenntarthatóságban – Lokális válaszok globális kihívásokra

14:30–15:00

Horváth Gergely (regionális szortiment manager, Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.):

A Spar Régiók kincsei programja

15:00–15:30

Szőke Viktória (adjunktus, ELTE TáTK; oktatási nagykövet, Nébih):

A Nébih Maradék nélkül programja

15:30–16:00

Tóth András József és Bittsánszky András (adjunktusok, Állatorvostudományi Egyetem):

Alternatív fehérjék az élelmiszerláncban (online előadás)