Értékes ELTE-s diploma Szombathelyen is

SEK | 2021.01.16.
Értékes ELTE-s diploma Szombathelyen is

Az ELTE az ország legrégebben működő, legnépszerűbb egyeteme.

Minden évben ide jelentkeznek a legtöbben és itt kezdi meg tanulmányait a legtöbb elsőéves hallgató. Az ELTE a nemzetközi rangsorokban is az egyik legjobban teljesítő magyar egyetem.

Szombathelyen az ELTE közel 70-féle képzést indít a 2021/2022-es tanévben.

A Savaria Egyetemi Központban családias hangulatban, kis csoportokban folyik az oktatás.

Az ELTE szombathelyi campusán legendásan jó a tanár–diák kapcsolat. Személyre szabott a tehetséggondozás, amely így további motivációt jelent a hallgatóknak, legyen szó akár mindennapi követelmények teljesítéséről, akár tudományos tevékenységről.

Leendő hallgatóinkat kiemelt ösztöndíjak várják. Teljesítményüket már hallgatói jogviszonyuk kezdetén elismerjük: azok, akik legalább négyszáz ponttal kerültek be a képzéseinkre, egy éven át havi negyvenezer, akik legalább négyszázötven ponttal nyertek felvételt, havi nyolcvanezer forint Savaria Kiválósági Ösztöndíjban részesülnek.

A felsőoktatásban tanulni családi vállalkozás, az állami ösztöndíjas képzések esetén is havi több tízezer forintos kiadással jár. Főleg, ha az egyetemista lakóhelyétől messze tanul, és pénzt kell áldozni az utazásra, albérletre is. Az ELTE Szombathelyen minden olyan kollégiumi elhelyezést igénylő hallgatójának tud férőhelyet biztosítani, aki megfelel a bekerüléshez szükséges feltételeknek.

Teljes pedagógusképzési portfólióval vár az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szombathelyen, ahol tanítóképzés, általános iskolai tanárok képzése és középiskolai tanárok képzése folyik, valamint rövidciklusú tanárképzéseket is indítunk.

Piacképes szakokat kínálunk a gazdaságtudományi, a sporttudományi, az informatikai és a műszaki képzési területeken.

A munkaerőpiacon jó esélyekkel indulnak a pszichológia, közösségszervező és művészetközvetítő szakjainkon végzettek is.

Szerezz diplomát az ELTE Savaria Egyetemi Központban, és élvezd azokat az előnyöket, amelyeket csak a szombathelyi campus nyújthat számodra.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi szakkínálatát ITT találod.

Legyél te is ELTE-s Szombathelyen!