Erasmus+ pótpályázat – Jelentkezz Te is Erasmusra

SEK | 2023.08.23.
Erasmus+ pótpályázat – Jelentkezz Te is Erasmusra
Külföldön tanulnál, de lemaradtál az Erasmus főpályázatról? Már jövő tavasszal elindulnál? Ösztöndíj lehetőségek várnak Európán belül és kívül is. Szeptember 6-án és 13-án online tájékoztatókkal várunk, amelyeken minden téged érdeklő információt megtudhatsz.

I. Erasmus+ mobilitási lehetőségek Európán belül

1. Erasmus+ hosszú távú mobilitási lehetőségek Európán belül, 2023/24. tavasz

Válogass az ELTE Erasmus+ partneregyetemei közül a tavaszi félévre megmaradt helyekre, és végezz részképzést a legnevesebb európai felsőoktatási intézmények egyikében! A pályázat leadási határideje: 2023. szeptember 26. 20.00 óra a NEPTUN-on keresztül.

Inkább nemzetközi munkatapasztalatot szereznél? Kezdd el szervezni már most külföldi szakmai gyakorlatod az Erasmus+ segítségével! Erasmus+ szakmai gyakorlatra folyamatosan lehet pályázni!

Végzős vagy? Pályázz Erasmus+ diplomaszerzést követő szakmai gyakorlatra még aktív hallgatói jogviszonnyal! Ne feledd, hogy a kötelezően teljesítendő szakmai gyakorlaton felül is szerezhetsz tapasztalatot külföldön!

További információ.

2. Részképzés minden tématerületre vonatkozó keretmegállapodás keretében, 2023/24. tavasz

Tanulj tandíjmentesen, szakterülettől függetlenül az ELTE nívós partnerintézményeinek egyikében! Nincs a szakodon olyan Erasmus partnerintézmény, ahova szívesen utaznál? Nézz körül az ELTE azon partnerintézményei között, amelyekkel minden tudományterületet felölelő keretszerződésünk van és a tavaszi félévre megmaradt helyek közül keresd meg a leginkább a képzésedhez és szakmai terveidhez illőt.

A pályázat leadási határideje: 2023. szeptember 26.

További információ.

3. Szakmai gyakorlati célú rövid távú doktori mobilitás Európán belül, 2023/24

Doktori hallgatóként külföldön kutatnál a disszertációdhoz kapcsolódóan, de nincs lehetőséged hosszabb időre elszakadni tanulmányaidtól? Akár már ősszel utaznál is? Akkor ezt az új ösztöndíj lehetőséget neked találták ki!

Kezdd el szervezni most a mobilitásod az Erasmus+ segítségével! Az Erasmus+ szakmai gyakorlati célú rövid távú (5-30 nap) doktori mobilitásra folyamatosan lehet pályázni!

Hamarosan abszolválsz? Pályázz Erasmus+ abszolválás utáni szakmai gyakorlati célú rövid távú mobilitásra még aktív hallgatói jogviszonnyal!

A jelenlegi felhívásban 2023. október 1-től 2024. szeptember 30-ig tartó tevékenységekre lehet pályázni.

Konferencián való részvételre nem adható támogatás!

 

II. Erasmus+ mobilitási lehetőségek Európán kívül, 2023/24. tavasz

Válogass az ELTE Európán kívüli Erasmus+ partneregyetemei közül és utazz az Egyesült Királyságtól Gibraltárig, Dél-Koreától Brazíliáig található számos különleges partnerországunk valamelyikébe.

A pályázat leadási határideje: 2023. szeptember 26.

További információ.

Ha van olyan kérdésed, amire a honlapon nem találtál választ, várunk sok szeretettel a szeptemberi online tájékoztatóinkon a Teams felületén:

- szeptember 6-án 14 órától ide kattintva.

- szeptember 13-án 14 órától itt.