Élményfutás nyitotta a jubileumi rendezvénysorozatot

SEK | 2019.09.24.
Élményfutás nyitotta a jubileumi rendezvénysorozatot

Jubileumi élményfutással nyitotta meg a hatvanéves szombathelyi felsőoktatást ünneplő rendezvénysorozatát az ELTE Savaria Egyetemi Központ szeptember 22-én.

Az 1959/1960-as tanévben indult el a felsőfokú képzés Szombathelyen. A hatvanadik évfordulón sok máson kívül számos rendezvényt szervez a SEK Savaria Campus Irodája, amely erre a célra Lenkai Nóra irodavezető koordinálásával több munkacsoportból álló jubileumi bizottságot hozott létre. A bizottság tavasz óta végzi tevékenységét, és munkájának első, a nagyközönség számára is látható eredménye volt a jubileumi futás.

A programon több tucatnyian vettek részt: a szombathelyi campus vezetői, a képzési területek oktatói, aktív és végzett diákjai, az ELTE Bolyai gimnázium oktatói és diákjai, valamint budapesti kollégákkal az anyaintézmény ELTE is képviseltette magát.

Az indulók jubileumi logóval ellátott fehér pólót és sapkát kaptak, ezeket viselve futották le a két és fél kilométeres, nem túl megerőltető távot. De ezúttal nem is az egyéni rekordok megdöntésén vagy a versengésen volt a hangsúly, hanem az összetartozás érzésének megélésén. A futást mindenki a saját tempójában teljesítette, a cél előtt pedig a rutinosabb futók megvárták lemaradt társaikat, hogy a csapat, szimbolizálva, hogy egységben az erő, együtt érjen célba.

A futást követően az egyetemi központ éttermében a Savaria Campus Iroda fogadáson látta vendégül a résztvevőket.

Élményfutás nyitotta a jubileumi rendezvénysorozatot

Élményfutás nyitotta a jubileumi rendezvénysorozatot

0

/

0

0

/

0