e l t á v / ELTE SEK VMT diplomakiállítás 2021

e l t á v / ELTE SEK VMT diplomakiállítás 2021
05/14

2021. május 14. 18:00

szombathelyi MMIK, online élő közvetítéssel

05/14

2021. május 14. 18:00 -

szombathelyi MMIK, online élő közvetítéssel


A Vizuális Művészeti Tanszék idei diplomakiállítása az Eltáv címet kapta, amelyen tizenegy képalkotás szakos hallgató mutatja be munkáját.

A képalkotás szakosoknak felsőfokú tanulmányaik végén nem csupán szakdolgozatot kell írniuk, hanem diplomaalkotást is készíteniük kell. Utóbbit hagyományosan kiállítás keretében mutatja be a tanszék.

A képalkotás szakosok 2021-es diplomakiállítása a szombathelyi MMIK-ban kap helyet. Az élő online megnyitó május 14-én 18 órakor kezdődik, az esemény Facebook-oldalán.
A kiállítást megnyitja Bordács Andrea esztéta, tanszékvezető.

Az érdeklődők a megnyitó időpontjában és helyén publikált szerkesztett videóösszeállítás révén kaphatnak betekintést a tárlat anyagába. A kiállításenteriőrök mellett a videóban központi szerephez jutnak a végzős hallgatók rövid interjúi is, amelyek segítenek közelebbről megismerni az idén bemutatott diplomamunkákat.

Kiállítók: Bakó Dorottya Julianna, Cseh-Németh Ádám, Lócsi Alexandra, Szalay Alexandra, Balázs Ágnes Márta, Csicsics Dávid, Farkas Anett, Farkas Vivien, Horváth Dorina, Musztács Tímea, Varga Martina.

A videódokumentáció elkészítésében Vincze Márton, a tanszék egykori hallgatója működött közre. A csoportos tárlat Salamon Júlia óraadó Kiállításrendezés kurzusának keretében valósul meg, hallgatói közösségi munkában.

A munkákat az oltási igazolvánnyal rendelkezők személyesen is megtekinthetik.