Ingyenes ismerkedő kínai nyelvtanfolyamok már Szombathelyen is

SEK - Fotó: SEK-archív / Kleinhappel Miklós | 2018.09.24.
Ingyenes ismerkedő kínai nyelvtanfolyamok már Szombathelyen is

Az ELTE Konfuciusz Intézetének szombathelyi kirendeltsége Magyarország első számú kínai nyelvoktatási központja ingyenes ismerkedő kínai nyelvtanfolyamokat indít.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki nem tudja ezt elolvasni: 你好. Mindenkinek, aki szeretne belekóstolni a kínai nyelvbe és kultúrába. És mindenkinek, aki szereti az ingyenes és nagyszerű dolgokat.

Az ismerkedő tanfolyamok hétfőtől péntekig, minden hétköznap 18 óra és 19.30 között, két héten keresztül tartanak. Ismerkedő tanfolyamok a következő hónapokban: 2018. október 15–26., 2019. január 14–25., május 3–14. A tanfolyamokra honlapunkon keresztül lehet regisztrálni: www.konfuciuszintezet.hu. Az órákat angol nyelven tartják.

Tanuljon velünk a kutya évében is.

50% kedvezmény az első modulra (A1.1):
Azok számára, akik az ELTE Konfuciusz Intézet ismerkedő kurzusát elvégezték és szívesen folytatnák még a nyelvtanulást, intézetünk a teljes tandíj árából 50%-os kedvezményt ad, így a tanfolyam díja, csupán 16 000 Ft

20%-os kedvezmény a második modulra (A1.2):
Ha lelkesedésük ennek elvégzése után is töretlen, a következő modulra (M2) közel 20%-os kedvezménnyel, vagyis 32 000 Ft helyett 26 000 Ft-os áron iratkozhatnak be.

50%-os kedvezmény az ELTE-s diákoknak, alkalmazottaknak és alumni tagoknak. Mivel anyaintézményünk az ELTE, az összefogás nevében ösztönözni szeretnénk a diákjait és dolgozóit, hogy vágjanak bele a kínai tanulásba, ezért minden modulos kurzus számukra csak fele annyiba kerül. (Kivéve A1.1 és A1.2-es tanfolyamok. A kedvezmény más kedvezményekkel össze nem vonható.)