Hogyan legyünk sikeres állásvadászok?

2017.11.09.
Hogyan legyünk sikeres állásvadászok?

Karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései címmel tartja szombathelyi kurzusát az ELTE Szolgáltató Központ

Mitől lesz ütős egy önéletrajz? Hogyan válaszoljunk húzós interjúkérdésekre? Hogyan építsünk kapcsolatokat? A szombathelyi campus hallgatói az ELTE Szolgáltató Központ tapasztalt trénereivel járják körül a főbb álláskeresési alapokat november 9-10-én.

A trénerek által vezetett két teljes nap során a hallgatók az álláskeresési folyamat főbb állomásaival ismerkednek meg. A résztvevők interaktív, gyakorlat-orientált formában sajátítják el a sikeres elhelyezkedés legfontosabb fogásait. 
A központ fontos feladatának tekinti a hallgatói karriertervezés támogatását, így számos kredites kurzust, egyéni tanácsadási lehetőséget biztosít az érdeklődő hallgatók számára.

- Gyakori tapasztalat, hogy a hallgatók már csak diplomával a kezükben kezdenek tudatos karrierépítésbe, holott az alapok erősítését már gólyakoruktól el lehetne kezdeni – vallja a kurzus két oktatója: Galamb-Kassa Gabriella és Karsai Szilvia pszichológusok.

A karriertervezési lépések elsajátításában a Szolgáltató Központ szintezett, moduláris karriertámogató rendszerének főbb elemei (pl. pályaválasztás, rendezvényes megjelenések, online és személyes tanácsadás, workshopok, tréningek) ingyenesen vehetők igénybe a hallgatók számára.
A következő szombathelyi kurzus dátuma: 2017. november 16-17., illetve következő félévben is keressétek a Neptun kurzuskínálatában a Karriermenedzsment kurzusokat!