Az üzleti életben használt pénzügyi tréningen mutatták meg tudásukat

SEK | 2019.04.16.
Az üzleti életben használt pénzügyi tréningen mutatták meg tudásukat

Érdekes és játékos, az üzleti életben alkalmazott tréningen vettek részt az ELTE Társadalomtudományi Kar Savaria Gazdálkodástudományi Tanszék másod- és harmadéves hallgatói. Nem csak a leendő közgazdászok, a szombathelyi közgazdászképzés is jól "vizsgázott".

A Million Kft. a Tiszta Formák Alapítvány támogatásával szervezett immáron második alkalommal gazdálkodási ismeretekhez köthető tréninget a gazdálkodás és menedzsment, valamint a kereskedelem és marketing szakos szombathelyi hallgatók számára, amelyen az előbbi által kidolgozott játékot a cég munkatársainak segítségével sajátították el és játszották végig a résztvevők.

A játék során a hallgatók két csapatot alkotva pénzügyi befektetésekkel és vállalkozások működtetésével kapcsolatos döntési helyzetekben hasznosították az egyetemen elsajátított pénzügyi, vállalkozási ismereteiket.

A Million Kft. a tréninget az üzleti életben alkalmazza, szakemberek számára, üzleti alapon – ám a tanszékkel meglévő szakmai kapcsolat keretében ingyenesen vehettek részt rajta a szombathelyi közgazdász hallgatók.

A Savaria Gazdálkodástudományi Tanszék hallgatói a tréning során magas szintű szakmai tudásról tettek tanúbizonyságot, amelyről a Tiszta Formák Alapítvány munkatársai elismerően nyilatkoztak.

A vetélkedést a másodévesekből álló csapat nyerte.